שמעתם על הוובינר החינמי שלנו לצו הראשון? קליק כאן לפרטים

מה זה צו ראשון?

צו ראשון הוא השלב הראשון בתהליך המיון והגיוס שלכם לצה"ל. בצו הראשון תעברו סדרה של מבחנים ומבדקים, אשר יאפשרו לצבא לאסוף את הנתונים האישיים שלכם. הצו הראשון מתחלק לשני שלבים:

השלב הראשון - מתבצע באתר מתגייסים באזור האישי שלכם וכולל מילוי שאלון אישי (צו ברשת) ורפואי.

השלב השני - מתבצע בלשכת הגיוס וכולל מבחנים פסיכוטכניים, בדיקות רפואיות וריאיון אישי.

הנתונים והציונים שיתקבלו בצו הראשון שלכם, לצד אלו שיתקבלו בשאלון התחביבים, ביום המא"ה ובמיונים מתקדמים, ירכיבו את הפרופיל התעסוקתי שלכם בצה"ל ויקבעו אילו אפשרויות שיבוץ ייפתחו לפניכם. 

חשוב לציין שהצו הראשון הוא תהליך מיון חד-פעמי, ורק במקרים חריגים מאוד מאשרים לעבור אותו שוב.


השלב הראשון - מילוי שאלונים באזור האישי באתר מתגייסים

שאלון צו ברשת (אימות נתונים)

שאלון צו ברשת, שמכונה גם שאלון אימות נתונים, ימתין באזור האישי שלכם באתר מתגייסים. הסיסמה לאזור האישי תישלח אליכם במעטפת הצו הראשון.

מה צריך למלא בשאלון? פרטים אישיים שלכם ושל בני משפחתכם (כולל פרטי יצירת קשר), מוסדות הלימוד שבהם למדתם והמקצועות שבהם אתם מתכוונים לגשת לבגרות. בנוסף, תצטרכו לענות על שאלון פיזיולוגי.

שאלון רפואי 

שאלון הכולל שאלות שונות בנוגע למצבכם הרפואי. כחלק מהשאלון תתבקשו גם להעלות לאתר טופס רפואי חתום על ידי רופא/ת המשפחה שלכם, תוצאות בדיקות שתן ותוצאות בדיקת ראייה. בהתאם למה שאתם מסמנים בשאלות, ייתכן שתידרשו להעלות מסמכים רפואיים נוספים (כגון בדיקת שמיעה, טסטים לאלרגיה, אקו לב וכו').

 אם אתם רוצים להגיש בקשה להתאמות במבחני הדפ"ר - שלב זה הוא הזמן שלכם להעלות את המסמכים המתאימים. עוד על בחינה בתנאים מותאמים, לחצו כאן.

מגיעים מוכנים לכל שלבי המיון


השלב השני - מגיעים ללשכת הגיוס

יום המיונים בלשכת הגיוס הוא החלק המרכזי בצו הראשון, והוא כולל 3 תחנות מרכזיות - מבחנים פסיכוטכניים, בדיקות רפואיות וריאיון אישי. 

 מבחנים פסיכוטכניים ממוחשבים 

בתחנה זו תעברו מבחנים פסיכוטכניים, שמטרתם היא לקבוע את ציון הדפ"ר (דירוג פסיכוטכני ראשוני) שלכם. הציון המשוקלל במבחנים נע בין 10 ל-90 (בקפיצות של עשר). חוץ מזה, תקבלו גם ציון על כל אחד מהמבחנים שתבצעו, וציון זה ינוע בטווח שבין 1 ל-9.

המבחנים עצמם, שמכונים גם מבחני הדפ"ר, הם מבחנים אדפטיביים, כלומר רמת השאלות בהם משתנה בהתאם למענה שלכם: אם עניתם נכון - הרמה עולה, ואם טעיתם - הרמה יורדת. בסך הכול המבחנים נמשכים 60-30 דקות וכוללים 4-5 פרקים:  

א. מבחן אנלוגיות מילוליות - במבחן יופיעו לפניכם שלוש מילים, ששתיים מהן מקיימות ביניהן קשר מסוים. עליכם יהיה לזהות את הקשר בין שתי המילים האלה, ולבחור מבין התשובות הנתונות מילה שמקיימת קשר דומה עם המילה השלישית. 

ב. מבחן אנלוגיות צורניות - זהה למבחן האנלוגיות המילוליות, אלא שבמקום מילים, יש צורות. עליכם יהיה לזהות את קשר בין שתי צורות, ובהתבסס עליו להתאים צורה מהתשובות לצורה השלישית בשאלה.

ג. מבחן חשיבה צורנית - במבחן זה תתבקשו לזהות את החוקיות המתקיימת בסדרת צורות, ובהתאם להשלים את הצורה החסרה בה (בעקבות משובים שערכנו עולה כי פרק החשיבה הצורנית כבר לא מופיע למרבית הנבחנים בדפ"ר).

ד. מבחן הוראות - מבחן זה בוחן בעיקר ריכוז ודיוק, ותישאלו בו שאלות, שכדי לענות עליהן יהיה עליכם לעקוב בקפדנות אחר הוראות המנוסחות בצורה מעט מבלבלת.

ה. מבחן כמותי - במבחן זה תתבקשו לפתור בעיות בנושאים שונים במתמטיקה: אחוזים, גיאומטריה, הסתברות, הסקה מתרשים, ממוצעים וכו'.

← קראו עוד על מבחני הדפ"ר והתנסו בשאלות לדוגמא

 היצע התפקידים שתקבלו יושפע לא רק מציון הדפ"ר המשוקלל, אלא גם מהציון שתקבלו בכל פרק. ככל שהציונים שלכם יהיו יותר גבוהים, כך ייפתחו בפניכם יותר אפשרויות לתפקידים ביחידות יוקרתיות. 

 בדיקות רפואיות 

נוסף על השאלון הרפואי שמילאתם, וכן על הטפסים הרפואיים ששלחתם באתר מתגייסים, תעברו כמה בדיקות רפואיות בלשכת הגיוס. בבדיקות יימדדו הגובה, המשקל ולחץ הדם שלכם. כמו כן, תתבקשו להצהיר על בעיות גופניות או נפשיות שהיו לכם בעבר או שיש לכם בהווה. יש לציין שתחנה זו כוללת בדיקה רפואית מלאה, ושלזכותכם עומדת האפשרות לבקש להיבדק על ידי רופא או רופאה לפי בחירתכם.

מטרת הבדיקות הרפואיות היא לקבוע את הפרופיל הרפואי שלכם. פרופיל זה נועד לייצג את מידת הכשירות שלכם מבחינה גופנית ונפשית, והוא אחד הגורמים שמשפיעים על השיבוץ שלכם. 

פירוט סולם הפרופילים הצבאיים:

  • פרופיל 97 - הפרופיל המקסימלי. פרופיל זה מאפשר שירות ביחידות מובחרות. חיילים המרכיבים משקפיים יוכלו לקבל פרופיל 97 (לפרופיל יתווסף סעיף ראייה).
  • פרופיל 82 - שירות בכל יחידות השדה ובחיל הרגלים. פרופיל זה מאפיין מועמדים בריאים שסובלים ממגבלה קלה בלבד. 
  • פרופיל 72 - שירות ביחידות קרביות, למעט חיל רגלים וסיירות (יתאפשר, למשל, שירות בשריון ובתותחנים). פרופיל זה מאפיין מועמדים בריאים הסובלים ממגבלה בינונית כמו בעיות ברכיים או אסתמה קלה.
  • פרופיל 64 - שירות כתומכי לחימה בתפקידים כגון לוחם מעברים ומפקד/ת כיתה, בכפוף כמובן לסעיפי הליקוי. 
  • פרופיל 45 - שירות בתפקידים עורפיים במגוון רחב של חילות. פרופיל זה מאפיין מועמדים הסובלים מבעיה רפואית מגבילה, שבגינה הם זכאים לפטורים ולהקלות.
  • פרופיל 25 - פרופיל זה ניתן למועמדים לשירות שאינם כשירים לשירות צבאי מסיבות פיזיות או נפשיות, אך החליטו להתגייס בהתנדבות. במצב זה יועלו המועמדים מפרופיל 21 או 24 לפרופיל 25. 
  •  פרופיל 24 - פרופיל זה מאפיין מועמדים שאינם כשירים לשירות בצה"ל באופן זמני עקב פציעה או מחלה. המצב הרפואי של מועמדים אלו ייבחן מחדש במועד שייקבע על ידי הרופא/ה בלשכת הגיוס.
  • פרופיל 21 - פרופיל זה מאפיין מועמדים שאינם כשירים לשירות בצה"ל, מסיבות פיזיות או נפשיות. מועמדים בפרופיל זה יכולים להגיש בקשה להתנדבות לשירות בצה"ל.

 ריאיון אישי 

בתחנה זו תעברו ריאיון עומק אישי שמשכו 60-20 דקות (במקרים חריגים הוא יכול גם להימשך יותר מזה). הריאיון מיועד גם לבנים וגם לבנות, והוא ייערך על ידי מאבחנת פסיכוטכנית. מטרת הריאיון היא לבדוק את מידת ההתאמה שלכם לשירות הצבאי בכלל, ולתפקידי לוחמה ולתפקידים אינטנסיביים בפרט. במהלך הריאיון ייקבעו כמה ציונים:

  • ציון התרשמות - בהתאם לפרמטרים האישיותיים שייבדקו במהלך הריאיון, תקבלו הערכה מילולית שמסבירה לאילו תפקידים אתם מתאימים, למשל "מתאים לתפקידי מערך הלחימה ולסיירות בפרט".
  • ציון עברית - תוך כדי הריאיון המראיינת תבחן את רמת העברית שלכם לפי הקריטריונים הבאים: הבנת הנשמע, אוצר מילים ותקינות לשונית. הציון במבחן נע בטווח של 8-5, ו-90% מילידי הארץ מקבלים בו את הציון המרבי.
  • ציון השכלה - המראיינת תשאל אתכם שאלות הנוגעות להשכלה שלכם, ותעדכן את נתון שנות הלימוד שלכם (כמה שנים אתם עתידים להיות במערכת החינוך) ואת נתון מגמת הלימוד שלכם (אילו מקצועות אתם מרחיבים). 

 

בסיום הריאיון המאבחנת תכתוב עליכם חוות דעת מקצועית, שיש לה חשיבות גם בתהליך המיון שלכם וגם בשירות עצמו - אבל לא תהיו חשופים אליה. חשוב לציין כי הריאיון הוא חד-פעמי, ולא תינתן לכם הזדמנות לריאיון חוזר.  

 עד לא מזמן כל המלש"בים נבחנו במבחן עברית ייעודי שנקרא "סימול עברית". כיום רק מלש"בים שעברית היא לא שפת האם שלהם מקבלים זימון להיבחן במבחן זה בלשכת הגיוס. מבחן העברית של מלש"בים ילידי הארץ נערך, כאמור, בריאיון האישי. 

 אילו פרמטרים אישיותיים בוחן הריאיון האישי?

המראיינת שתבחן אתכם תמדוד את תשובותיכם ביחס ל-6-4 פרמטרים אישיותיים:

מוטיבציה

פרמטר זה בוחן מהי רמת המוטיבציה שלכם לשירות בתפקידי לוחמה או בתפקידים משמעותיים אחרים. המאבחנת עשויה למשל לשאול אתכם באיזו יחידה מבין היחידות הקרביות אתם מעדיפים לשרת. מומלץ שלא תענו תשובה נחרצת וקיצונית מדי, כגון "או גולני או כלום", שכן תשובה שכזו לא תזכה אתכם בניקוד מקסימלי.   

דוגמאות לשאלות: 

  • "היכן את רוצים לשרת? מה יקרה אם לא תשובצי שם?"
  • "מה תעשה אם תשובץ בתפקיד קרבי אף שאתה לא מעוניין בכך?"
מסגרתיות

פרמטר אישיותי זה בוחן עד כמה אתם מערכתיים, הישגיים, בעלי משמעת עצמית ומסוגלים לקבל מרות. כמו כן, פרמטר זה בוחן את יכולתכם להתאים את עצמכם לדרישות המערכת, כמו גם להתמודד עם קשיים ואתגרים במסגרות כגון בית ספר, תנועות נוער ונבחרות ספורט.

 דוגמאות לשאלות: 

  •  "האם אי פעם הברזת משיעור בבית הספר?"
  •  "מה את עושה בכיתה אם השיעור משעמם?"
עצמאות

פרמטר זה בוחן אם אתם בעלי יכולת להוביל תהליכים ולגלות יוזמה ומנהיגות חיובית, ואם אתם מסוגלים לקבל החלטות ולפעול במצבים מורכבים בכוחות עצמכם.

דוגמאות לשאלות:

  • "ספר לי על מקרה שבו רצית להשיג דבר מה שלא היה קל להשיגו. מה עשית כדי להשיג אותו?"
  • "כאשר יש דיון בכיתה, האם את מביעה את דעתך ועומדת על שלך, גם כשאת נתקלת בהתנגדות?"
חברותיות

פרמטר זה בוחן עד כמה אתם חברותיים, באילו מעגלים חברתיים אתם נמצאים, מה טיב הקשרים שלכם ומהי תדירות המפגשים החברתיים שבהם אתם משתתפים.  

דוגמאות לשאלות: 

  • "כמה חברים קרובים יש לך?"
  • "מהי חברות בשבילך?"
פעילות גופנית

שאלות בנושא זה יבחנו באיזו מידה אתם פעילים גופנית במשך השבוע, ואילו פעילויות ספורט אתם עושים. 

דוגמאות לשאלות:

  • "האם אתה מתאמן בחדר כושר?"
  • "באיזו תדירות אתה עוסק בפעילות ספורטיבית?"
דייקנות

פרמטר זה בוחן את מיומנות ניהול הזמנים שלכם ואת יכולתכם לפעול בצורה מאורגנת ומסודרת גם בתנאי לחץ.

דוגמאות לשאלות:

  • "האם אתה נוטה לאחר מעט לאירועים חשובים?"
  • "האם אתה מסדר את החדר שלך לבד?"
  • "האם אתה מנהל יומן?"

 דגשים לריאיון האישי

  • זכרו שהריאיון אינו שיחה חברית או "סמול טוק". ענו על השאלות באדיבות, ואולי אפילו בהומור, אך הקפידו לענות באופן ענייני ומקיף. 
  • נסו לענות תשובות שמעידות שתפיסת המציאות שלכם מורכבת, ולא חד-ממדית ("שחור או לבן"). 
  • אל תחששו להביע את דעתכם, אך עשו זאת בצורה שאינה מבטלת דעות אחרות. 
  • קחו את הזמן ותכננו את תשובתכם כשאתם נתקלים בשאלה מאתגרת, אבל אל תתחמקו ממענה.
  • התרכזו במסר שאתם מעוניינים להעביר, וותרו על הניסיון להרשים את המאבחנת.
  • השתדלו לא לענות על שאלה בשאלה, אבל אם לא הבנתם את מהות השאלה, העלו זאת בפני המאבחנת כדי להימנע ממתן תשובה שאינה מתאימה.
  • השתדלו לשבת בנוחות, לשדר נינוחות, ונסו להימנע מתנועות חדות ומשפת גוף מאיימת ועצבנית.
  • הקפידו לדבר בשפה שוטפת וברמת לשון גבוהה יחסית, אך היזהרו מלהישמע מתנשאים או לא טבעיים באופן הדיבור. 

טיפים לריאיון האישי - יד ראשונה ממראיינת


אחרי הצו הראשון - השלבים הבאים

שאלון תחביבים - מהבית

לאחר שתסיימו את יום המיון בלשכת הגיוס, תוכלו למלא את שאלון התחביבים באזור האישי שלכם באתר מתגייסים. שאלון התחביבים הוא אחד הכלים של הצבא להכיר אתכם טוב יותר, והוא מצטרף לכלי אחר שאתם בוודאי מכירים - שאלון ההעדפות. בין השאר תוכלו לציין בו מהם התחביבים והכישורים שלכם, ולאלו עשויה להיות השפעה על השיבוץ שלכם. לכן, אף שאתם לא חייבים למלא אותו, רצוי שתעשו זאת. כדי לוודא שלא תחמיצו מיונים רלוונטיים, אל תדחו את מילוי השאלון, ועשו זאת כמה שיותר מהר לאחר הביקור שלכם בלשכת הגיוס. 

יום המא"ה - מהבית

יום המא"ה (מיון, איתור והתאמה) הוא יום מיונים מקוון, שנועד לבדוק אם יש לכם תכונות וכישורים ספציפיים שרלוונטיים לקביעת השיבוץ שלכם. במהלך היום תעברו סדרה של תחנות, שכוללת מבחנים פסיכוטכניים, תרגיל הדרכה, תרגיל קבוצתי ותרגיל סימולציות. באמצעות התרגילים יימדדו יכולותיכם האישיות (בגרות, התמדה וכו'), הבין-אישיות (עבודת צוות, פיקוד וכו'), הקוגניטיביות (עיבוד מידע, כישורים טכניים וכו') והביצועיות (ניהול, ארגון וכו'). הציונים שתקבלו ביום המא"ה יצטרפו לנתונים שנקבעו עבורכם בצו הראשון, וישפיעו על האפשרויות שתקבלו בשאלון ההעדפות. 

 יום המא"ה התחיל כיום מיון לבנות בלבד, אבל במסגרת השינויים שצה"ל עורך בתהליך המיון והשיבוץ, הוחלט להרחיב אותו גם לבנים. 

← הידעתם? הזימון ליום המא"ה נשלח כחודש בלבד לאחר הצו הראשון. קראו על ערכת ההכנה המשולבת שלנו לשני ימי המיון.

ומה אחר כך?

הצעד הבא בתהליך המיון שלכם הוא שאלון ההעדפות, שנפתח בדרך כלל בתחילת כיתה י"ב. בשאלון זה תקבלו את כל התפקידים שנמצאתם מתאימים להם מבחינת הנתונים שלכם, וכמובן מבחינת צורכי הצבא. מה שקורה לאחר מילוי השאלון, ובכן, זה כבר תלוי בתפקיד: או שלא תידרשו למיונים נוספים, ובשלב זה כבר תקבלו את התפקיד ששובצתם אליו (מה שנקרא תפקידי קביעה); או שתקבלו זימון למיונים מתקדמים שמוכוונים לתפקיד או למסלול מסוים (תפקידי איתור). 

 

אם אתם רוצים שהבעיה שלכם במנילה תהיה יותר מדי אפשרויות


שאלות נפוצות

מתי מקבלים צו ראשון?

אם נולדתם בחודשים תשרי עד אדר (כולל) - תקבלו צו ראשון בחודשים דצמבר/ינואר/פברואר.
אם נולדתם בחודשים ניסן עד אלול (כולל) - תקבלו צו ראשון בחודשים אפריל/מאי/יוני.

מה צריך להביא לצו ראשון?

כאמור, החלק העיקרי של הצו הראשון יתקיים בלשכת הגיוס. אלו הדברים שאתם צריכים להביא איתכם כשאתם מגיעים ללשכת הגיוס:

 חובה

  • צו התייצבות - הצו המקורי שנשלח אליכם בדואר. 
  • תעודה מזהה - תעודת זהות, רישיון נהיגה בתוקף או דרכון ישראלי. אם יש ברשותכם דרכון זר, הביאו גם אותו. 

 כדאי

  • עותק של השאלון הרפואי ששלחתם באתר מתגייסים, וכן תוצאות בדיקות שתן וראייה, אבחון דידקטי ומסמכים רפואיים נוספים ששלחתם בהתאם למצבכם הרפואי. 
  • אוכל ושתייה - יום המיון עשוי להתארך עד לשעות אחר הצהריים וחשוב שתישארו ערניים ורעננים. כדאי גם להביא ספר ואוזניות כדי שתוכלו להעביר את זמן ההמתנה בנעימים. 
  • כל מסמך רלוונטי אחר שאתם מעוניינים להציג ביום המיון.

 

שימו  - אם לא תמלאו את שאלון צו ברשת ואת השאלון הרפואי לפני שאתם מגיעים למיונים בצו הראשון, לא תוכלו להיכנס ללשכת הגיוס. 

האם אוכל לראות את הנתונים האישיים שלי?

נתוני האיכות והציונים שתקבלו (דפ"ר, מבחן עברית, מתאם לקצונה, התרשמות מהריאיון האישי, שנות לימוד, מדד קשיי הסתגלות וכמובן פרופיל) יהיו נגישים עבורכם באזור האישי שלכם באתר מתגייסים החל מדצמבר (אך זה עשוי להשתנות בהתאם להחלטת צה"ל).

איך דוחים צו ראשון?

אפשר לדחות את תאריך ההתייצבות שלכם לצו הראשון, ואף להקדים אותו, באמצעות כפתור "הזזת זימונים" באזור האישי באתר מתגייסים.

בלוח השנה שייפתח לפניכם יופיעו תאריכים פנויים, ומתוכם תוכלו לבחור תאריך חלופי. הקפידו לבחור תאריך חלופי רק כאשר אתם בטוחים לגביו, שכן מספר הפעמים שתוכלו לשנות את התאריך מוגבל. 

מומלץ להקדים או לדחות את תאריך ההתייצבות ברגע שאתם מבינים שלא תוכלו להגיע. שימו לב שדחייה לתאריך רחוק עלולה לעכב את תהליך ההתמיינות שלכם ולהשפיע על אפשרויות השיבוץ שייפתחו בפניכם.

מה זה צו בצוותא?

צו בצוותא הוא שיתוף פעולה בין צה"ל לבין בתי ספר תיכוניים, המאפשר הגעה מרוכזת של כיתות מאותו בית ספר ללשכת הגיוס. ההגעה ללשכת הגיוס מתבצעת בהסעה מאורגנת מבית הספר, ואת התחנות השונות ביום הצו התלמידים עוברים עם חבריהם לשכבה. צו בצוותא מאפשר צמצום של הפגיעה בשגרת הלימודים בקרב כיתות י"א ובקרה של בית הספר על התייצבות התלמידים בלשכת הגיוס.

ההורים שלי גרושים, האם זה יפגע בציון ההתרשמות שלי בריאיון האישי?

הסיבה שאתם נשאלים על המצב המשפחתי של הוריכם, וגם מתבקשים למסור את הכתובות שלהם, היא לרוב טכנית בלבד - הצבא זקוק לפרטים האלה לצורכי משלוח מכתבים, זימונים וכדומה. 

באופן כללי, כל עוד למצב המשפחתי ולטיב הקשר שלכם ההורים אין השלכות משמעותיות על התפקוד שלכם - הם לא ישפיעו על הציון שלכם בריאיון האישי.

האם האבחון הדידקטי שלי יפגע בנתונים האישיים שלי?

לא, הצגה של מסמכים המאשרים שיש לכם לקויות למידה לא תפגע בנתונים האישיים שלכם. למעשה, ההפך הוא הנכון. הצגת המסמכים האלה תעזור לכם להשיג את ההתאמות הדרושות לכם בבחינות המיון, דבר שיוכל לסייע לכם להשיג ציונים גבוהים יותר. 

עד איזו שעה אצטרך להישאר בלשכת הגיוס?

לשכת הגיוס פועלת מדי יום עד השעה 17:00. אם תתעכבו באחת התחנות או אם לא תסיימו את המבחנים הפסיכוטכניים עד לשעה זו, תקבלו זימון נוסף למועד אחר כדי שתוכלו להמשיך במיונים כשאתם ערניים ורעננים. 

איך יוצרים קשר עם מיטב (לשכת הגיוס)?

יחידת מיטב אחראית למיון ולשיבוץ שלכם, ותוכלו לפנות אליה בכל שאלה ובקשה. אפשר לפנות למיטב בדרכים הבאות:

 באתר או באפליקציה - ברוב המקרים, זו הדרך המומלצת ביותר לפנות למיטב. כדי לשלוח שאלה, בקשה או מסמכים, התחברו לאזור האישי, ותוכלו להעלות ולשלוח טפסים ב"שליחת טפסים ואישורים". 

 בפייסבוק - דרך הצ'ט בפייסבוק תוכלו לשנות מועדי צווים ומיונים, לעדכן פרטים ולאפס סיסמה לאתר "מתגייסים". 

במייל - אם נושא הבקשה שלכם לא מופיע באתר או באפליקציה בלשונית "שליחת טפסים ואישורים", תוכלו לפנות למיטב במייל: meitav@digital.idf.il. הקפידו לכתוב בהודעה את שמכם המלא ואת מספר תעודת הזהות ותאריך הלידה שלכם.

 בטלפון - פניות טלפוניות יספקו מענה רק לבקשות כלליות כמו שינוי מועדי צווים ומיונים, עדכון פרטים אישיים וכו'. המספר של מיטב: 1111 שלוחה 1

אפשר לעזור לך? סימן שאלה
אפשר לעזור לך?
או מלאו את הפרטים הבאים ונחזור אליכם בהקדם:
-
תודה שפנית אלינו!
הייתה בעיה בשליחת הטופס. אנא נסו שנית.
מעוניינים בפרטים נוספים?
צרו קשר

Vהשאירו פרטים או התקשרו: 03-5377361

-
תודה שפנית אלינו!
הייתה בעיה בשליחת הטופס. אנא נסו שנית.